Smith är bra för Sverige

Smith har sedan starten 2001 engagerat sig i ett antal svenska start-ups. Här följer ett urval av företag där vi varit med från början och bidragit med koncept, varumärkeskunskap och engagemang.

Barnebys 2011

2011: Auktionsvärlden är stadd i förändring, något som inte minst märktes när en av Smiths grundare skulle köpa ett oljestilleben. Nästan alla auktionshus fanns på nätet men ingenstans kunde man göra en enkel sökning och få upp auktonsvärldens utbud. Så föddes idén. Idag täcker sajten hela det nordiska utbudet och har under våren 2013 lanserats i England.

www.barnebys.se
www.barnebys.co.uk
Läs mer

Got2get 20082008: Köp och säljsajten för vintage lanserades av Smith under 2008 och drivs sedan 2013 under ny ledning men med Smith som aktiv partner tillsammans med bland annat Bonnier Media Invest.

www.got2get.se
Läs mer

Urbanista 2005

2005: Smith var med och grundade varumärket Urbanista och etablerade företagets grafiska profil som också belönades med en publicering i Epica. Vi designade också företagets första produkt den hopvikbara cykeln samt satte företagets namnstrategi. Idag drivs varumärket i annan regi men fortfarande med syftet att producera, distribuera och sälja artiklar för det urbana livet.

www.urbanista.se
Läs mer

Rodeo Magazine 2003

2003: Rodeo Magazine lanserades 2003 i Italien som ett annonsfinansierat gratismagasin, 2004 tog vi tidningen till Sverige och under en kort period distribuerades den även i Kina. 2009 såldes Rodeo till Keynote Media Group och är idag Sveriges största modesajt.

www.rodeo.net
Läs mer


DELA Smith är bra för Sverige

Facebook Twitter