Barnebys 3.0 är här

FLAGGOR_SUPERSLOW

Sommaren 2014 lanserades Barnebys 3.0 på fyra marknader samtidigt, SverigeUSAEngland och Tyskland. Deras varumärke har tagits fram i nära samarbete med teamet på Smith, som löpande fungerar som kommunikationspartner för Barnebys.

Den nya sidan bygger på en helt ny teknisk plattform med förbättrad prestanda och ökat tempo på skrapningarna. Vi har redesignat rubbet genom att uppdatera den grafiska profilen, modernisera gränssnittet och diverse förenklingar. I samband med den nya versionen har vi även tagit fram och lanserat flera nya funktioner som värderingstjänsten, personliga favoriter och individuellt anpassade sökningar. Dessutom har vi kartlagt och konceptualiserat ytterligare idéer som kommer att lanseras i framtiden.

I och med vårt uppdrag att skapa en informativ och komplett sajt och en användarvänlig aktionsupplevelse har vi stått för projekt- och produktionsledning, copy, design, idékoncept och dessutom har vi tagit fram en webbstrategi ur ett användarperspektiv.

Genom att skapa en ny, dynamisk plattform har Smith förberett Barnebys för ytterligare expansion och Barnebys står nu redo för vidare globalisering och internationalisering.

Barnebys_3.0_inscreen_newsletter_870x550_SMITH


DELA Barnebys 3.0 är här

Facebook Twitter